Vi utvider stadig utvalget vårt, for å sikre kundene våre den nyeste teknologien, 
som bidrar til sikker last og eksepsjonell kjøreglede - uavhengig av mengden last.

 

 

Spirax fjæringssystem

SPIRAX™ er utviklet av TREDAL over mange år, og er kjernen i alle deres tilhengere. Spirax fjæringsystems unike hydrauliske, dobbeltvirkende støtdempere har, og mykner opp disse bevegelsene. Systemet baserer seg på samme prinsipper som de fleste moderne personbiler har, noe som gir deg en tilhenger med tilnærmet samme kjøreegenskaper som bilen din.

 
Tilhenger T-85-BR.jpg
t-10-uch-sv (1).jpg

varehenger

En svært anvendelig tilhenger som du kan bruke til det aller meste, som er perfekte til alt fra enkel flytting av møbler, kjøre bort avfall eller transport av tyngre materialer. Disse tilhengerene finner en i forskjellige vektklasser, med flere ulike størrelser på kassen og lasteplanet.  

fritidshenger

Dersom du har behov for en mer omfattende tilhenger, med flere funksjoner og større kapasitet kan en fritidshenger med lokk være løsningen. Disse passer seg bra dersom du jobber som byggmester, rørlegger, gartner eller lignende og trenger en solid og slitesterk tilhenger. 

 
image.jpg
24-2500.jpg

liten båthenger

De minste båthengerene våre fungerer utmerket til å frakte små fritidsbåter, vannscootere og kanoer. 

stor båthenger

De største båthengerene passer bra til deg som har fastbåtplass og trenger en svært solid henger som kan brukes på norske veier når du skal frakte båten fra land til vann igjen. 

 

Kontakt oss for å finne riktig tilhenger til ditt behov