Vi kan hjelpe deg med typiske oppgaver som:

  • Fjerning av malingspartikler / metallpartikler.

  • Salgsklargjøring

  • Utvendig lakkrens med polering påfølgt av voksing

  • Innvendig rengjøring, rens og dyprens

  • Kontroll av lakkbeskyttelse. Bilen din vil bli tatt inn til kontroll av lakkens tilstand


 

Lakkbeskyttelse

Ønsker du en speilblank, glatt og lettstelt lakk som samtidig er maksimalt beskyttet, tåler avfettingsbruk og hvor voksing og polering blir unødvendig? Da skal du velge lakkbeskyttelse!

Gjentatt bruk av avfettingsprodukter og sur nedbør tærer på lakken. Lakken behøver derfor best mulig beskyttelse for å opprettholde sin glans og fylde.

En lakk beskyttet med lakkbeskyttelse gir en optimal beskyttelse og en suveren glans.

SONAX XTREME

Produktene fra SONAX XTREME serien er bilpleie av de fineste, ingen kompromisser: Hvor det står XTREME, kan du være sikker på at disse er spesielt høyytelsesprodukter, perfekt for hele bilen , For utvendig og lakkering, interiør og vindus, samt hjulfelger og dekk.

 
sonax extreme.png

TEstvinneren - sonax xtreme gull

Markedets nyeste og desidert sterkeste lakkbeskyttelse. Denne lakkforseglingen er 2-komponent basert på en glasskjeramisk oppbygging som ikke bare vil styrke lakken, men også skjerme den ved at lakken blir beskyttet av et glasskjeramisk skjold. Med en varighet opp til 6 år, er det ikke rart den er en testvinner. 

Behandlingen er tilpasset nordiske forhold og vil derfor våre motstandsdyktig mot store temperaturforskjeller, salt, smuss og skitt. SONAX Gull lakkforsegling er også ekstremt fleksibel, noe som gjør at den ikke vil krakelere i motsetning til andre lignende beskyttelser.

SONAX Ceramic Base Coat er første steg i prosessen for å gi en hard, slitesterk beskyttelse. Deretter legger en på SONAX Ceramic Gloss Coat som bringer frem glans og dybde, som man vanligvis bare oppnår med voks. 

 
sølv medalje.png

sonax xtreme SØLV

SONAX Ceramic Sølv gir maksimal beskyttelse av lakk i en femårsperiode, og krever normalt ikke etterbehandling. Lakkbeskyttelsen er en glass kjeramisk lakkbeskyttelse. Lakkbeskyttelsen kan legges i flere lag, dersom man ønsker en bedre effekt. 

Det er likevel fordelaktig med en årlig kontroll for ettersyn. På denne måten kan man følge tilstanden og anbefale etterbehandling dersom dette er nødvendig. Behovet for etterbehandling er avhengig av kjørelengde, vask og stell. 

 
bronse medalje.png

SONAX xtreme Bronse

SONAX Bronse er en lakkbeskyttelse som varer i 24-36 måneder. Det trengs gjerne en oppfriskning ettr 12-18 måneder. 

Lakkbeskyttelsen er bygget opp av carbon, som igjen gjør lakken lett å holde ren, og motstandsdyktig mot avfetting, salter, skitt og smuss.

 

Se Sonax Extreme "in action":

 
rawpixel-741689-unsplash.jpg

SONAX på bildeler

SONAX kan også brukes på bildeler som ikke er lakkforseglet, og kommer godt til nytte under for eksempel omlakkering.

 

pexels-photo-638479.jpeg

Lakkrens med polering og voksing

Lakkrens som innebærer gjerning av partikler, fjerning av striper og korrigering av lakk før den blir påført voks med en varighet på 12 måneder.

 

pexels-photo-422197.jpeg

Fjerning av malings- og mentallpartikler

Lakken vil gjennomgå kjemisk rens for fjerning av malings- og mentallpartiklene, deretter lakkrens, polering og voksing. 

 
pexels-photo-244819.jpeg

Salgsklargjøring

Utvendig lakkrens med polering, etterfulgt av voksing og innvendig rengjøring.

lights-clouds-dark-car.jpg

Ettersyn

Kontroll av lakkbeskyttelse, hvor vi sjekker lakkens tilstand og tilbyr Tefcar lakkforsegling. 

 
 

Kontakt oss for å få hjelp med bilpleie