bo råflott i tyrkia i 2019

 
Vi storkoste oss på 3 ukers ferie i denne flotte leiligheten.
Rent og pent, høy standard på både leilighet og området utenfor. Området leiligheten ligger i, er en utrolig koselig bydel i Alanya. Det er kort vei til butikker, strand og koselige restauranter.Har bestilt nytt opphold i samme leilighet denne sommeren også. Anbefales på det sterkeste!
— Familie, 8 personer i penthouse, Bergen
 
9.jpg

en trygg og sikker ferie

Området er inngjerdet og det må kode til for å komme både inn og ut, som en ekstra sikkerhet hvis man har småbarn med på turen.

aktiviteter for hele familien

I Oba, Alanya er det masse aktiviteter for både store og små.Her kan du oppleve alt fra delfinshow, snorkling , grottevandring og Go-cart kjøring.

 

Penthouse på 230 kvm

Penthouse leilighet i Oba, Tyrkia ca.3 km fra Alanya. Fra leiligheten er det 5 min gåavstand til Oba sentrum, og ca 10 min til stranden

Med plass til hele familien.

Leiligheten er på hele 230 kvm med 4 soverom (balkong på alle soverom ), Den har 2 komplette bad, 1 toalett , vaskerom, entre, kjøkken og stue med utgang til balkong.

Leiligheten er meget godt utstyrt og har det meste du trenger til ferien. Det ene soverommet har sovesofa med plass til 2 personer ekstra, (Totalt sengeplass til 10).

8.jpg
 
Skjermbilde 2019-02-18 kl. 12.53.55.png

leilighet på 130 kvm

Stor leilighet i Oba, Tyrkia ca.3 km fra Alanya. Fra leiligheten er det 5 min gåavstand til Oba sentrum, og ca 10 min til stranden.

god plass på terrasse på 20 kvm.

Leiligheten er på 130 kvm med to soverom. Det er komplett bad, vaskemaskin, WC, kjøkken og stue med utgang til balkong. Totalt 4 sengeplasser, med mulighet for en ekstra.

Leiligheten er meget godt utstyrt og har det meste du trenger til ferien, med fullstendig kjøkken inkl. frys, badehåndklær og sengeklær slik at dere ikke trenger å ta med noe slikt.31.jpg

Egen Jacuzzi

Den finner du på balkongen til soverom 3.

Fasiliteter

  • Privat jacuzzi på balkongen til soverom 3 i penthouse

  • Oppvarmet innebasseng på hele 12 meter

  • Treningsstudio og Tyrkisk bad

  • Oppvarmet innebasseng på hele 12 meter

  • Massasje og sauna

 

Området/nærområdet:

  • Lekeplass & rutsjebaner

  • Minigolf

  • Tennisbane

  • Biljardbord

  • Basketbane


Kjempefin penthouse i nydelige omgivelser. Leiligheten ligger i et rolig og stille område med en liten spasertur fra stranda. Basseng med sklier på leilighetskomplekset. God plass te en storfamilie. Små nærbutikker like ved. Godt innredet leilighet med det du trenger for en fin ferie. En liten spasertur ned te mange gode restauranter og handlegate. Kun en liten taxitur inn te Alanya hvis man ønsker å oppsøke litt mer folkehav. Anbefales på det varmeste. Hilsen oss fra Trondheim.
— Familie 7 personer, kommer tilbake i 2019

PRISER

 

Leilighet
Pris 4900,- pr. uke inkl. strøm

i hovedsesongen(JUNI-oktober)+ skoleferier

Pris pr uke 4900,- inkl. strøm i hovedsesongen(juni-oktober)+ skoleferier. Andre tidspunkt etter avtale. Utvask etter leie kommer i tillegg kr 360,- Rimeligste og hurtigste reisemåte er med anleggets egen transfer tjeneste fra flyplassene i egne minibusser, og som kjører dere direkte til anlegget. (500 per døgn i lavsesong, 3500 per uke i lavsesong.)

Ca reisetid fra Antalya 1t45min, fra Gazipasa under 30 min, alt etter tid på døgnet. Transferpriser fra flyplassen er €15 fra Antalya eller €10 fra Gazipasa. Om ønskelig kan vi være behjelpelig med transport til og fra flyplass.

 

Penthouse
Pris 7000,- pr. uke inkl. strøm

i hovedsesongen(juni-oktober)+ skoleferier

Pris pr uke 7000,- inkl. strøm i hovedsesongen(juni-oktober)+ skoleferier. Andre tidspunkt etter avtale. Utvask etter leie kommer i tillegg kr 500,- Rimeligste og hurtigste reisemåte er med anleggets egen transfer tjeneste fra flyplassene i egne minibusser, og som kjører dere direkte til anlegget. (870 per døgn i lavsesong, 6090 per uke i lavsesong.)

Ca reisetid fra Antalya 1t45min, fra Gazipasa under 30 min, alt etter tid på døgnet. Transferpriser fra flyplassen er €15 fra Antalya eller €10 fra Gazipasa. Om ønskelig kan vi være behjelpelig med transport til og fra flyplass.

 

SPØRSMÅL RUNDT LEIE OG BOOKING?

Kontakt oss på Tlf: 56 36 22 00 eller
Mail: tone@bilhusetmongstad.no